Ako sa pripraviť na návštevu našej predajne

Ako sa pripraviť na návštevu našej predajne

V prvom rade Vás chcem privítať v našom blogu. Sme nesmierne radi, že uvažujete nad umiestnením vstavanej skrine do Vášho príbytku. Spoločne Vám predstavíme rôzne kombinácie a spoločne nahliadneme a predstavíme Vám čaro vstavaných skríň. Vaša vstavaná skriňa Vám bude dotvárať príbytok päť, desať možno aj pätnásť rokov preto je nevyhnutné aby ste sa rozhodli správne a my Vám radi pomôžeme. Predtým, ako sa rozhodnete navštíviť našu predajňu, je potrebné vedieť to najdôležitejšie pre návrh vašej vstavanej skrine - rozmery a priestor, kde bude skriňa umiestnená.

Rozmery

Na vytvorenie návrhu a kalkulácie vstavanej skrine či šatníka, je potrebné aby ste si priestor na ich umiestnenie aspoň orientačne odmerali. Dôležité sú rozmery: celková výška priestoru až po strop, dĺžka priestoru a hĺbka skrine.

jennifer-burk-ECXB0YAZ_zU-unsplash.jpg

Vnútorné usporiadanie

Ďalším krokom je premyslieť si, aké veci chcete do skrine odkladať, a podľa toho určiť, aké by malo byť jej vnútorné usporiadanie. Z koľkých častí bude skriňa pozostávať a ako budú jednotlivé časti vyzerať ?Medzi najčastejšie prvky v skrini patria police, vešiakové tyče a zásuvky. Použiť je možné aj šikmé police na topánky, výsuvné police, drôtený kôš, či sklápací vešiak tzv. pantograf.

Vyznačte si jednotlivé výšky priestorov medzi policami a aj výšku, v akej by mala byť umiestnená tyč na vešanie podľa vašich požiadaviek. Ak preferujete skladanie košieľ alebo nohavíc, odmerajte si koľko priestoru Vám samotné skladanie zaberie priestoru. Nezabudnite brať do úvahy aj hrúbku dosiek a políc, ktorá je 18 mm.

Ideálne je vyhotoviť si orientačný nákres s rozmermi a vnútorným usporiadaním ešte pred návštevou predajne.

IMG_1965.jpeg

Materiály a farby

Premyslite si, aký by mala mať skriňa celkový vzhľad - aké materiály a farby chcete použiť. Na výber sú desiatky drevotrieskových dekorov, farebné sklá Lacobel, pieskované sklo, zrkadlá aj fototapety. Jednotlivé materiály je možné na posuvných dverách aj vzájomne skombinovať, a vytvoriť tak zaujímavý dizajn tzv. delených dverí.

Ak chcete Vašu vstavanú skriňu ladiť do farieb podlahy, prineste si malú vzorku, aby ste si farbu dopasovali prípadne aby sme Vám vedeli poradiť.

Následne si pri osobnej návšteve na predajni vyberiete konkrétne materiály, dekory ,farby dverí a farbu rámovania. Na základe konzultácie návrhu a vašich požiadaviek sa vytvorí kalkulácia - cenová ponuka. Ak už predstavu a rozmery máte, radi Vás privítame v jednej z našich predajní.

IMG_1962.jpeg

Ako sa pripraviť na návštevu našej predajne - obrazok
  • 03 Jun 2020